divendres, 18 de gener del 2013

UNIVERS 5H (IV): I EL DIA 31 DE GENER...



Hola a tots i benvinguts de nou al meu bloc manga!

Avui us he de donar una gran notícia. Sí, sí, finalment, arriba el segon capítol de 5H! Ara bé, en lloc de penjar cada tres o quatre mesos un capítol complet, he decidit publicar-lo en lliuraments setmanals (tot i que, de vegades, si la pàgina a dibuixar és molt complexa o la vida “se’m complica”, en lliuraments quinzenals). Sigui com sigui, apareixerà un requadre en la part superior del lateral dret, tot just a sobre de la descripció general del bloc, on s’indicarà la data de la propera publicació. Aquests dies he visitat molts blocs i m’he adonat que són molts els autors que així ho fan, aconseguint d’aquesta manera mantenir un contacte més constant amb els lectors i mostrant-los contínuament nous materials. Tot i així, cada cop que enllesteixi un capítol complet, també el penjaré com a PDF en el lateral dret del bloc, tot just a continuació d’on encara podeu descarregar-vos-en el primer capítol. Espero que d’aquesta forma us resulti més còmode seguir el bloc i les aventures del Geck Tori i dels seus companys.

I ara... concretem:

CADA DIJOUS, SETMANALMENT O QUINZENALMENT,
 TINDREU DISPONIBLE EN AQUEST BLOC
UNA NOVA PÀGINA DE LA CONTINUACIÓ DE 5H!!!
I COMENÇAREM EL DIJOUS 31 DE GENER
AMB LA PRIMERA PÀGINA
DEL SEGON CAPÍTOL DEL MANGA!!!

I ara continuem amb les novetats! Fa uns dies, en l’entrada del dia 16 de desembre, us vaig anunciar que us desvetllaria alguns misteris relatius al segon capítol del manga 5H i que tindríeu una (espero que grata) sorpresa. Doncs bé, comencem per la sorpresa! Alguns dels personatges han canviat de roba i de complements; entre ells, el Cigronet i el Shibirú (ells són els encarregats d’inaugurar el segon capítol). Doncs vet aquí la sorpresa: us mostro a continuació la primera pàgina del segon capítol de 5H dibuixada (encara no entintada ni retolada) i que inclou la presentació a nivell mundial (!?) del nou look del nostre estimat i una mica matusser Cigronet... Espero que us agradi!





Quant a novetats d’aquest segon capítol, he de dir-vos que apareixeran dos dels personatges malvats que portaran cua en els següents capítols del manga: el Despietat (qui serà...?) i... sí, sí, el temible i cruel LORD DRAC MAIRRO –el papa de la Isha An-. També podrem gaudir d’altres nous personatges... Però caldrà esperar encara alguns dies per veure’ls.  L’aparició de nous personatges i la intenció de millorar alguns detalls del primer capítol –narrativa, fons, expressivitat dels personatges,...- m’està costant una mica més del previst. Aquest ha estat un dels factors més decisius a l’hora de prendre la determinació de penjar les pàgines amb periodicitat setmanal o quinzenal i no pas el capítol complet (no fa gaire que em dedico a dibuixar manga i encara em costa una mica planificar la temporització). Però espero que l’espera valgui la pena...

I, finalment, una última notícia: el títol del segon capítol. Esteu preparats? PUNT DE TROBADA (versió catalana) o PUNTO CERO (versió castellana).

I, de moment, res més.  Vaig a seguir dibuixant que si no...
Fins molt aviat!