dimecres, 7 d’agost del 2013

5H : Capítol 2, pàgines 11 i 12


Hola a tots i benvinguts de nou al bloc manga dels “cinc herois”!

Avui sí!!! Finalment, arriba la pàgina doble corresponent a l’onzena i a la dotzena pàgines. He volgut dotar de major dramatisme i espectacularitat l’escena, de manera que he inclòs alguns tons grisos més foscos i més variats. A veure què us sembla...

Doncs, comencem amb la versió catalana...

Capítol 2, pàgines 11 i 12


I ara, les pàgines desglossades...

Capítol 2, pàgina 11


Capítol 2, pàgina 12


Continuem amb la versió castellana...

Capítulo 2, páginas 11 i 12


I també amb les pàgines desglossades...
   
Capítulo 2, página 11

Capítulo 2, página 12


Què us ha semblat? He de dir-vos que m’ha fet moltíssima il·lusió penjar, finalment, la primera imatge ja acabada del Despietat, un dels personatges més importants d’aquest i dels propers capítols. Si seguiu llegint el manga, aviat descobrireu perquè.

I, de moment, res més. Tan sols anunciar-vos que la propera pàgina –la tretzena- la penjaré el dia 29 d’agost i que, a principis de setembre, us presentaré la portada del segon capítol i faré un recull de totes les pàgines d’aquest capítol que ja tingui acabades (crec que serà una bona manera de refrescar la memòria i preparar-vos per a les següents i espero que interessants pàgines!). Tot i així, d’aquí un parell de setmanes escriuré un nou post on penjaré alguna foto sobre una curiositat relacionada amb el món de Bola de Drac... Què serà...? Ja ho veureu!

I ara sí. Finalment, m’acomiado. Moltes gràcies per visitar el meu bloc i per seguir les aventures del Geck Tori i dels seus amics! A reveure!!!





3 comentaris:

elisa ha dit...

Això cada dia està millor! És una passada! No sé com se t'ocorren aquestst personatges!

elisa ha dit...

M'encanten, Xavi! Trobo que el "Despiatat" és un personatge molt original. Espero que torni a sortir aviat!

Àlex.

Unknown ha dit...

Moltes gràcies pel vostre suport!!!