dijous, 10 d’octubre del 2013

5H : Capítol 2, pàgina 15


Hola a tots i benvinguts de nou al bloc manga dels “cinc herois”!

Avui us presento, finalment, la pàgina 15 del segon capítol de 5H. I què té d’especial aquesta pàgina?, us preguntareu. Llegiu, llegiu... i després ja continuo amb les explicacions.

Vet aquí la versió catalana...

Capítol 2, pàgina 15


I vet aquí la versió castellana...

Capítulo 2, página 15


Doncs, tal com heu pogut veure –i llegir- han aparegut dos nous personatges que aporten molta informació a la història. D’una banda, l’Osnor, que és presentat com el germà de la difunta muller de Lord Drac Mairro -!?-; i, d’altra banda, el príncep Ginsei, l’Esquifit! A més de ser el germà de la nostra estimada i enamorada Isha An (i, per tant, fill també de Lord Drac Mairro i nebot de l’Osnor, que li fa d’assistent), aquest personatge té un caràcter ben peculiar, com heu pogut observar: sembla feble –el seu físic així ho dóna a entendre-, però... què podem dir del seu caràcter? De moment, hem vist com no té cap mena de problema a l’hora d’escridassar i d’insultar el seu tiet; tampoc no fa cas de les indicacions del seu pare i es nega a posar-se l’armadura per a la festa. En definitiva, un nou personatge amb una personalitat marcadament conflictiva.

Com evolucionaran l’Osnor i el Ginsei?, què els passarà en el futur?, jugaran un paper important en el devenir dels cinc herois? Sens dubte, moltes preguntes que aviat –esperem- començaran a tenir resposta! Per cert, la propera entrada –que inclourà la presentació de la pàgina número 16- serà el dia 31 d’octubre.

Doncs... res més. Novament, moltíssimes gràcies per seguir les aventures del Geck Tori i dels seus amics –però també dels seus cada vegada més nombrosos i poderosos enemics- i... fins molt aviat!!!




4 comentaris:

elisa ha dit...

Wooow!!! Aquest nou personatge del noi conflictiu és una passada!

Joaquín Pérez López ha dit...

Hola Xavi Pech. ¡¡Preciosos comics¡¡. ¡¡¡Magnífico trabajo!!!. Enhorabuana. Saludos cordiales.

Unknown ha dit...

Hola, Joaquín:
Muchas gracias por tu comentario; es un auténtico halago viniendo de un maestro de la fotografía como tú!!! Seguimos en contacto!

Unknown ha dit...

Hola, Elisa:
Moltíssimes gràcies per seguir d'una manera tan fidel i activa l'evolució dels cinc herois!!!