dijous, 28 de novembre del 2013

5H : Capítol 2, pàgina 18


Hola a tots i benvinguts de nou al bloc manga dels “cinc herois”!

Avui... sorpresa en majúscules!!! Qui és el personatge a qui es refereix el mestre Skamou?, qui és el més temible dels cavallers de Lord Drac Mairro? Evidentment...

Vet aquí la versió catalana de la divuitena pàgina del segon capítol de 5H...

Capítol 2, pàgina 18


I vet aquí la versió castellana...

Capítulo 2, página 18


La veritat és que m’ho vaig passar francament bé dibuixant aquesta pàgina; el Despietat és un personatge que m’encanta retratar –suposo que per la seva força, la seva majestuositat, la seva mirada...-; a més, situar-lo assegut a taula, amb una immensa gerra de cervesa a la mà i un enorme tros de carn al seu plat, trencant una romàntica escena d’amor entre dos comensals –l’expressió i la gesticulació del noi són tan significatives...-, ha estat un repte que m’ha encantat entomar. Espero que el resultat us agradi!!!

Per cert... tenim més informació sobre els nostres personatges: el pare del Cigronet és el criat personal del Despietat, però per algun estrany motiu no en parla gaire; per què serà? Sentint-ho molt, no us puc desvetllar cap dels secrets que guardo sota clau, però sí que us confirmaré una cosa ben evident: el Despietat és un dels personatges que més fort jugarà en el futur dels nostres herois. Ja ho veureu...

I, de moment, res més. La propera pàgina, la dinovena, arribarà també plena de sorpreses!!! Prepareu-vos, perquè els nostres amics són cada cop més a prop de trobar-se tots cinc!!!

Doncs bé... espero retrobar-vos a tots plegats d’aquí a quinze dies (el dijous 12 de desembre). Moltes gràcies per seguir les aventures dels cinc herois i... fins molt aviat!!!




2 comentaris:

elisa ha dit...

Quin misteri amb això del pare del cigronet!!!

Unknown ha dit...

Moltes gràcies, Elisa. Encara falta per descobrir aquest misteri... però desitjo que valgui la pena esperar. Fins aviat!!!