divendres, 17 de gener del 2014

5H : Capítol 2, pàgina 20



Hola a tots i benvinguts de nou al bloc manga dels “cinc herois”!

Em sap greu haver-me endarrerit uns dies, però... tot arriba! Així que, finalment, és el torn de la vintena pàgina!!! Esteu preparats...? Doncs... endavant!!!

Vet aquí la versió catalana...

Capítol 2, pàgina 20


I vet aquí la versió castellana...

Capítulo 2, página 20


Què us ha semblat? Com heu pogut llegir -i segurament confirmar les vostres sospites-, hi ha alguna estranya relació entre la Rinabel i el Cigronet –“el calb i musculat”-; però, quina?
A part, el mestre Skamou anuncia la imponent arribada d’algú força important; us imagineu qui és? Sí, sí... és ell –les vostres sospites són certes!!!-, i el podreu veure, finalment, d’aquí a tres setmanes. La propera pàgina, que serà doble i espero que impactant, arribarà el dijous 6 de febrer. A més, la sorpresa no serà només pels personatges que hi apareixeran, sinó també per l’estil en què estarà ombrejada –i, de moment, no us puc desvetllar res més-.

Per cert, tal com he fet en altres ocasions, aprofito aquest bloc per anunciar-vos que, ben aviat, arribaran nous capítols de One Piece al Canal Súper3!!! A partir del dijous 23 de gener i a ritme d’un capítol diari -de dilluns a dijous-, començaran a emetre des del capítol 457 –aproximadament-; us recomano que no us els perdeu, ja que, sens dubte, l’acció i l’humor, com sempre, seran brutals!!! Per cert, crec que hi ha previst emetre uns seixanta nous capítols... Sens dubte, un magnífic regal!

Font: Internet


I els nostàlgics, si no en teniu prou amb el One Piece, també podeu revisar un anime clàssic –Sailormoon-, de dilluns a divendres, sobre la una del migdia.

Font: Internet


I, de moment, res més. Com sempre, moltíssimes gràcies per la vostra atenció i per seguir les aventures del Geck Tori i dels seus amics. Ens veiem –espero- ben aviat!!!







2 comentaris:

Esteban ha dit...

Me alegra verte en el concurso, Xavi. ¡Buena suerte!
Me sigue resultando bastante ajeno este mundo del manga, no sé por qué, pero no cabe duda de que haces un excelente y laborioso trabajo. Tus explicaciones, además, no sé muy bien como decirlo, pero... aliñan muy bien tu labor; son muy pecuiiares, transmiten pasión. Me gustan.
¡Saludos!

Unknown ha dit...

Muchísimas gracias, Esteban, por este comentario tan emotivo!!!