diumenge, 9 de febrer del 2014

5H : Capítol 2, pàgines 21 i 22


Hola a tots i benvinguts de nou al bloc manga dels “cinc herois”!

Avui sí, finalment, arriba el desenllaç d’aquest segon capítol i, tal com ha de ser, ho fa carregat de força i de novetats; i mai més ben dit, perquè... Bé, millor veieu-ho i després ja comentem!

Vet aquí la versió catalana...

Capítol 2, pàgines 21 i 22


I vet aquí la versió castellana...

Capítulo 2, páginas 21 y 22


Què us ha semblat? Sí, sí, finalment, es mostra el poderosíssim Lord Drac Mairro, acompanyat de pràcticament tots els personatges del seu malvat entorn: els prínceps bessons –l'Isha An i el misteriós i esquifit Ginsei-, la Miruika i l’Osnor, i també els dos poderosos “portadors” de la majestuosa espasa del Lord Drac. Sens dubte, espero que un “prometedor” reguitzell de personatges.

Però les novetats no són només quant a personatges, sinó també quant a estil. Com podeu comprovar, la pàgina està “pintada amb grisos”, però tonalitats no planes, sinó simulant la tècnica de l’aiguada –tot i que està ombrejat amb Photoshop-; què us sembla l’efecte?, us agrada?

I d’aquí a unes setmanes –el dijous 6 de març- us presentaré la portada a color –sí, sí, a color!!!- corresponent a aquest segon capítol. Espero que us agradi...

Doncs, de moment, res més. Tan sols agrair-vos novament que seguiu les aventures del Geck Tori i dels seus companys i convidar-vos a retrobar-nos ben aviat!!! Moltíssimes gràcies!!!
2 comentaris:

elisa ha dit...

Aquest dibuix és dels que més m'agraden, especialment l'Isha-Ahn, amb aquest vestit i aquesta expressió!

Unknown ha dit...

Moltíssimes gràcies, Elisa!!! Comparteixo la teva opinió: l'Isha An és un dels personatges que hi apareixen amb més força i carisma!!!