dimarts, 6 de novembre del 2012


5 HEROIS... 


Hola a tots i a totes i... benvinguts i benvingudes a 5H, el blog de Xavi Pech.

Em dic Xavi Pech i, tot i que no sóc mangaka professional, m’agradaria convidar-vos a seguir les aventures del Geck Tori i dels seus amics relatades en el manga 5H (5 Herois).



De moment, podeu trobar en format PDF el primer capítol de la història (versions catalana i castellana). Ja veureu que és molt senzill de descarregar i que podeu llegir-lo o bé directament de la pantalla o bé imprimint-lo. Això sí, cal que tingueu en compte que he usat estil de lectura “japonès”, és a dir:



Aquest primer capítol consta de 44 pàgines i ens introdueix a la vida dels cinc futurs herois: Geck Tori, Rinabel, Cigronet, Shibirú i Isha An. La història combina acció amb humor i es pot catalogar de shonen juvenil. Espero que us agradi i que em feu arribar comentaris i suggeriments per anar evolucionant i millorant com autor.
La meva intenció és anar penjant periòdicament la resta de capítols (el segon capítol està previst que es pugui descarregat el Gener del 2013). Mentrestant, aniré explicant-vos en futures entrades curiositats relatives tant a la història i als personatges com als processos evolutius d’aquest manga (de fet, fa quatre anys que vaig gestar el primer Geck Tori i l’he anat canviant i modificant fins arribar a aquesta versió que us presento ara).
Doncs bé, aquest que teniu a continuació és el Geck Tori; n’és el personatge principal i, com us podeu imaginar, a darrera seu s’amaguen tot de misteris i de situacions estranyes i inquietants que s’aniran desvetllant a poc a poc.


I ara com ara ja m’acomiado de vosaltres. Espero que us agradi el primer capítol i que aneu seguint l’evolució d’aquest manga. Fins ben aviat!

4 comentaris:

elisa ha dit...

Hola Xavi!!! M'alegra molt que aquest bloc ja funcioni!!! Felicitats!!

Esteban ha dit...

Hola Xavi:

En primer lugar quiero darte las gracias por visitar mi blog y quedarte en él como seguidor, en segundo lugar darte mi enhorabuena y bienvenida a esta parte del universo de Internet que entiendo que son los blogs.
He de confesar que no sé nada del mundo Manga, a pesar de que tuve un alumno al que recuerdo muy bien que era un fan extremo del mismo, pero iré introduciéndome en él poco a poco. Ya te contaré.

Moltes gràcies! Un saludo.

Unknown ha dit...

Gracias, Esteban!
Te agradezco mucho tu comentario y espero que nos mantengamos en contacto a través de nuestros respectivos blogs!
Hasta pronto!

Unknown ha dit...

Hola, Elisa!
Gràcies pel comentari!