dijous, 26 de setembre del 2013

5H : Capítol 2, pàgina 14


Hola a tots i benvinguts de nou al bloc manga dels “cinc herois”!

Avui ja és el torn de la catorzena pàgina del segon capítol! Es tracta d’una pàgina que espero que us resulti simpàtica i emotiva, on recuperem un dels personatges amb una personalitat més forta i marcada (us imagineu quin és?). Doncs... us deixo amb la versió catalana d’aquesta nova pàgina...

Capítol 2, pàgina 14


I ara ja és el torn de la versió castellana...

Capítulo 2, página 14


Com podeu veure reapareixen la Miruika –la cap del servei del castell de Lord Drac Mairro- i la nostra “estimada” –amb permís del Cigronet- Isha An, la geniüda princesa. Espero que us ho hagueu passat molt bé llegint aquesta pàgina.

I bé, d’aquí a quinze dies... dos nous personatges irrompran a les pàgines del manga. I un d’ells... us asseguro que portarà cua! Teniu ganes de saber què passarà...? Doncs... paciència i fins ben aviat!!! Us espero novament el dijous 10 d’octubre!!! A reveure!




3 comentaris:

elisa ha dit...

Aquesta és de les pàgines que més m'agraden!!

Unknown ha dit...

Moltes gràcies!!!

Joaquín Pérez López ha dit...

Hola Xavi Pech. Que bonito y agradable para entretenerse leyendo. Los dibujos son preciosos. Si mal no recuerdo, tuve algunos ejemplares de Manga que adquirí en la semana negra de Gijón y me gustaron. Enhorabuena, excelente trabajo.
Saludos cordiales desde la tierrina de la sidra. Gijón, Asturias.