dijous, 14 de novembre del 2013

5H : Capítol 2, pàgina 17


Hola a tots i benvinguts de nou al bloc manga dels “cinc herois”!

Segueixen les aventures del Geck Tori i dels seus amics i arribem ja... a la dissetena pàgina!!! Cada cop és més a prop l’espero que espectacular final d’aquest segon capítol... i les accions convergeixen clarament cap a un punt (fixeu-vos que la primera vinyeta és el plànol de la Sala de Celebracions).

Doncs bé... vet aquí la versió catalana...

Capítol 2, pàgina 17


I vet aquí la versió castellana...

Capítulo 2, página 17


Espero que us ho hagueu passat molt bé llegint aquesta nova pàgina i que tingueu ganes de “més aventures”, i és que... en la propera entrada (que serà d’aquí a quinze dies, el 28 de novembre), noves sorpreses: tal com anuncia al final de la pàgina el nostre estimat mestre Skamou, “el cavaller més temible de Lord Drac Mairro” és... Aviat ho sabreu!!!, però podeu anar fent les vostres suposicions.

Per cert, us heu adonat que a la penúltima vinyeta tornen a sortir els curiosos personatges (l’home barbut i la seva companya) que ja apareixien a la pàgina anterior? Qui deuen ser...? 

Espero retrobar-vos a tots plegats d’aquí a quinze dies! Moltes gràcies per seguir les aventures dels cinc herois i... fins molt aviat!!!
2 comentaris:

elisa ha dit...

Woowww!!!! Quina passada!!

Unknown ha dit...

Moltes gràcies, Elisa, per seguir el bloc i pel comentari. Per cert, si aquesta pàgina t'ha agradat... espera't a veure la següent, disponible a partir del dia 28.
Novament, moltes gràcies!!!