dijous, 12 de desembre del 2013

5H : Capítol 2, pàgina 19


Hola a tots i benvinguts de nou al bloc manga dels “cinc herois”!

Avui... noves sorpreses!!!

Esteu preparats...? Doncs... endavant!!!

Vet aquí la versió catalana...

Capítol 2, pàgina 19


I vet aquí la versió castellana...

Capítulo 2, página 19


La veritat és que m’ho he passat molt bé dibuixant aquesta pàgina. Ja sé que darrerament insisteixo en aquest fet, però és que dibuixar tants personatges diferents en situacions tan diverses –dramàtiques i alhora còmiques- i veure com avança la història és... emocionantíssim!!!
Avui hem tingut una mica de tot: l’escena en què el mestre Skamou veu la bonica ballarina –que no és altra que la Rinabel- i, tot emocionat, es puja a sobre la taula –per cert, no us perdeu les cares del Cigronet i del Shibirú!!!-; d’altra banda, l’espero que espectacular reaparició del Geck Tori –vora la Rinabel-, maquillat i amb una mirada força dura; però, sobretot, cal destacar les tres últimes vinyetes -què passa amb el Cigronet i la Rinabel? Malauradament, encara haureu d’esperar una mica per saber-ne la resposta...-.

I, de moment, res més. Us anuncio que queden només tres pàgines d’aquest segon capítol –no patiu, després arribarà el tercer!, ple de més misteris i aventures-. La vintena, la publicaré el dijous 9 de gener, després de les vacances nadalenques. I la vint-i-unena i la vint-i-dosena... arribaran plegades –formen una pàgina doble!!!- a finals de gener.

Doncs bé... moltes gràcies per seguir les aventures dels cinc herois i... fins molt aviat!!! Per cert, ara que s’acosta Nadal... res millor que per desitjar-vos unes bones festes que recuperar la postal que vaig preparar l’any passat! Espero que us agradi... Per cert, tal com ja vaig comentar ara fa un any, els flocs de neu que es mostren en el fons que apareix en el centre de la felicitació són obra de la genial professora Neus G. i dels alumnes de l’institut Mediterrània, on treballo des de fa molt anys... Moltes gràcies a tots ells per decorar el centre tan fantàsticament bé...

I ara sí! Fins aviat!!!


  8 comentaris:

elisa ha dit...

Quina passada de felicitació de Nadal!!

Unknown ha dit...

Moltes gràcies, Elisa!

Anònim ha dit...

Genial, Xavi! Felicitats (avançades) a vosaltres també :)

Unknown ha dit...

Moltes gràcies!!!

Esteban ha dit...

Mis disculpas por prestar tan poca atención a tu blog, Xavi (ya no te prometo nada para el año que viene), pero salta a la vista que haces un espléndido trabajo, me parece muy difícil contar una historia con dibujos, aunque realmente sea ese el lenguaje universal, tal como afirma un amigo mío.
Bon Nadal!

Unknown ha dit...

Muchas gracias, Esteban y... felices fiestas!!! Espero que el próximo año te aporte tantas y gratas sorpresas como este año! Hasta pronto!

Esteban ha dit...

Moltes gràcies, Xavi!
No me sienta mal un poco de vino (no voy a conducir) y haré un brindis especial por todos vosotros, gatos incluidos, por supuesto. Hasta pronto!

Unknown ha dit...

Pues... muchísimas gracias, Esteban!!!