diumenge, 2 de desembre del 2012

MÉS SOBRE AQUEST BLOC


Hola a tothom i benvinguts al meu bloc!

Abans de res, gràcies a tots aquells que heu entrat al bloc i us heu introduït en el món dels Cinc Herois; gràcies també a tots aquells que m’heu fet arribar els vostres comentaris i les vostres impressions. M’he sentit molt recolzat i animat per a seguir treballant en aquest projecte que per a mi és tan especial. Per tant,

MOLTES GRÀCIES!!!

Espero que seguiu les aventures del Geck Tori i dels seus companys i que gaudiu llegint els nous capítols! M’esforçaré perquè 5H sigui cada cop més divertit i més dinàmic.

Doncs bé, després dels agraïments és el moment de les novetats. Com podeu veure –si ja havíeu entrat amb anterioritat- hem estrenat una nova imatge: un simpàtic Geck Tori “chibi” que us anuncia des de quin lloc del bloc –lateral dret- podeu descarregar de manera directa i molt senzilla els capítols del manga i el material divers que hi vaig penjant. Per cert, si encara no heu llegit el primer capítol, us animo a fer-ho!!!Ara voldria explicar-vos que he decidit organitzar les entrades del bloc per temàtiques, per tal que us resulti més fàcil poder-les seguir i trobar ràpidament la informació que cerqueu. Doncs bé, a partir d’ara, les entrades es dividiran en quatre grans temàtiques:


Univers 5H, que englobarà totes aquelles entrades que contindran informacions i novetats relacionades directament amb el meu manga.

Diari d’un mangaka, des d’on us explicaré qüestions relacionades amb la meva evolució com a mangaka, així com problemes que m’han sorgit a l’hora d’elaborar els continguts i capítols de 5H i algunes de les solucions que hi he trobat.

Món manga ; sota aquest nom englobaré totes aquelles entrades relacionades amb el manga en general.

No només de manga viuen les persones, per tal de donar cabuda a temes que m’agradaria compartir amb tots vosaltres però que no estan directament relacionats amb el manga (sabíeu que sóc profe de mates, a més de mangaka?)

En definitiva, imagineu-vos  que ha arribat el tan esperat dia en què he d’escriure l’entrada on us anunciaré la publicació al bloc del segon capítol de 5H (recordeu, si tot va segons el previst, això serà pels voltants del gener del 2013!!!). Com ho faré? Doncs ben senzill. Escriuré com a títol de l’entrada Univers 5H (número d’entrada relativa a la temàtica escollida): el segon capítol ja és aquí! Espero que d’aquesta manera us sigui més fàcil i agradable seguir aquest bloc.

I, ara com ara, res més. Vaig a continuar treballant en el segon capítol de 5H. Espero que fins ben aviat!