diumenge, 16 de desembre del 2012

UNIVERS 5H (II): BONES FESTES!!!



Hola a tothom i novament benvinguts a aquest bloc manga!

L’altre dia va ser el Geck Tori qui es va “oferir voluntari” per tal d’anunciar-vos el lloc d’aquest bloc des d’on es poden descarregar els capítols del manga 5H –imatge del lateral dret-. Avui, són el Cigronet, la Isha An i el Shibirú qui s’han ofert voluntaris per tal de fer-vos arribar un missatge de part meva i de tots els personatges que configuren l’univers 5H. Doncs, vet aquí el missatge:




Espero que us hagi agradat. Fixeu-vos que el Cigronet està molt content de poder compartir protagonisme amb la seva estimada Isha An, però també es mostra gelós perquè la princesa s’ha situat vora l’inexpressiu Shibirú i no pas vora seu. Què hi farem... Per cert, heu vist el fons de la felicitació? Es tracta de la decoració que la professora de visual i plàstica de l’institut de Castelldefels on treballo –la Neus- s’ha currat amb al col·laboració de l’alumnat del Centre. Quina passada, oi? Us poso a continuació la foto en color perquè pugueu apreciar-ne millor els detalls.




I abans d’acomiadar-me una gran notícia: ja he acabat l’story board del segon capítol –dinou pàgines plenes de diversió i d’acció!- i ja n’he dibuixat les quatre primeres pàgines. La propera entrada que publiqui en aquest bloc us desvetllarà alguns misteris relatius a aquest segon capítol. A més, us prometo una gran sorpresa. Quina és? Doncs... haureu d’esperar uns dies.

I, de moment, res més. Moltes gràcies i... fins ben aviat!

1 comentari:

Blanca G-Campomanes ha dit...

Ui ui ui … en Xavi Pech està sembrat !!! diu que ens esperen misteris a la propera entrada del bloc ! quins nervis!!
Feliç 2013 5H i familia!