dimecres, 5 de juny del 2013

UNIVERS 5H (V): IMATGES A COLOR


Hola a tots i benvinguts de nou al bloc manga dels “cinc herois”!

Tal com us vaig anunciar al darrer post, aquesta setmana no hi ha pàgina del manga, però sí que penjaré un parell d’imatges a color.

La primera de les imatges que he seleccionat vaig enviar-la al portal http://allstyleart.blogspot.com.es/ per tal d’afegir-la a un vídeo muntatge que van preparar. Va ser genial! Us convido a visitar l’adreça anterior i donar un cop d’ull a totes les iniciatives que s’hi recullen (i aprofiteu per mirar els diferents blocs, que n’hi ha de realment curradíssims).


Imatge del Geck Tori, protagonista del manga


La segona imatge que us presento és la del pòster que vaig usar per anunciar l’estrena del bloc a nivell de carrer. Diversos locals i entitats –entre ells l’institut on treballo, tal com es pot veure al post que parlava de “la primera exposició”- el van penjar per fer-ne publicitat. Aprofito l’ocasió per agrair-los, novament, el seu suport! Moltíssimes gràcies!!!


Pòster que recull l'anunci del bloc


I, de moment, res més. Espero que us hagin agradat les imatges i no oblideu que d’aquí a quinze dies (el 20 de juny) sí que hi haurà nova pàgina. I, a més, doble!!! Fins aviat!!!