dijous, 27 de desembre del 2012

MÓN MANGA (I): TORNA ONE PIECE EN CATALÀ!
Hola a tots i benvinguts al meu bloc manga!

L'entrada d'avui no està directament relacionada amb l'Univers 5H, però sí amb el Món Manga. I és que estem d'enhorabona! 

Font: Internet

Diverses pàgines d’internet –entre elles, el bloc d’en Marc Zanni, el doblador de personatges manga tan populars com el Son Goku o el Zoro- han anunciat que, finalment, els nous capítols de One Piece arribaran al Super3 (o al 33, no queda massa clar) aquest 2013. De fet, des de la pàgina de Televisió de Catalunya ja s’ha anunciat la reposició de la sèrie (a partir del dia 8 de gener, a les 15:40 hores, a un ritme de dos capítols diaris), des de l’enfrontament dels membres de la tripulació del Barret de Palla amb el Lucci i els seus sequaços.

Sens dubte, per als seguidors de la sèrie, aquestes són dues bones notícies. Cal no oblidar, a més, que PlanetadeAgostini ja porta publicats els 66 primers volums de la sèrie, de manera que la publicació espanyola s’acosta cada cop més a la publicació japonesa (el darrer volum publicat al Japó és el 68!).

Els més venuts al Japó del 12 al 18 de novembre de 2012
Informació i imatge:
http://www.misiontokyo.com/noticias/11271/mangas-mas-vendidos-del-12-al-18-de-noviembre

També corren rumors que Bleach arribarà de nou al canal 33 (vol dir això que aquest canal de televisió recuperarà els clàssics programes de manga nocturns? Caldrà esperar a veure què passa...).

I, de moment, res més. A gaudir d'aquestes festes i a esperar que el 2013 vingui carregat de molts mangues i sèries anime! Fins ben aviat!
1 comentari:

elisa ha dit...

Què bé que tornin a fer el One Piece, encara que la meva sèrie favorita és Bola de Drac. El Bleach no m'agrada gaire...
Gràcies per aquesta informació! Bon dia de Reis!